Vrijheid, Controle, Compleet

FrissIT maakt functionele en gebruiksvriendelijke websites. Maatwerk of op basis van een template. Uitgebreid of compact… FrissIT adviseert. U kiest. Ontdek met FrissIT de vrijheid van onbegrensde mogelijkheden en behoud zelf de controle over uw volledige website.

Vrijheid voor perfecte website

Geen beperkingen. Geen aanpassingen op uw wensen. Gewoon de website zoals u dat wilt. FissIT geeft u bewust veel vrijheid. En helpt met flexibiliteit, een open mind en intelligente oplossingen om uw ideale site te bouwen.

Controle over het beheer

De controle van uw site ligt in uw eigen handen. Met persoonlijke inloggegevens beheert en wijzigt u content op uw site. FrissIT helpt u daarbij op weg met duidelijke richtlijnen en instructiebestanden. Eigen controle, precies in de mate zoals u dat wilt. U kunt dus ook op FrissIT terugvallen als u het één en ander liever wel uitbesteedt.

Complete websites

Domeinregistratie, hosting, zoekmachine-basisoptimalisatie, e-mailaccounts en responsiveness maken uw website af. Dat biedt FrissIT standaard aan. Hoe dit wordt ingericht, bepaalt u. Hoeveel controle u heeft, is aan u. FrissIT denkt daarbij met u mee en adviseert graag.